All Inclusive concept

 

All Inclusive Camping.

Op de camping bieden wij een all inclusive arrangement aan voor alle bezoekers, zodat u de wandeldag kan beginnen met een heerlijk ontbijt en de dag kan afsluiten met een aangenaam diner.  Dankzij het all inclusive concept geniet u van een verblijf in luxe en steunt u ook het goede doel. De camping wordt gerund door vrijwilligers en de volledige opbrengst zal worden gedoneerd aan het goede doel.

Voor het ontbijt en diner hebben we een overdekte ruimte ingericht, bij mooi weer kan er ook buiten gegeten worden.

Ontbijt.

Vooraf kunt u aangeven op welk tijdstip u van het ontbijt gebruik wil maken, dit kan al vanaf 06:00uur. In overleg met de vrijwilligers is het mogelijk om nog eerder te ontbijten. Tijdens het ontbijt kunt u ook uw lunchpakket samenstellen met een pakje drinken en een stuk fruit. Dit alles voor een onbezorgde wandeldag.

Diner.

Voor het avondeten wordt iedere dag gezorgd. Inloop is tussen 18:45 uur en 19:00 uur. Op de laatste wandeldag, zaterdag, staat een overheerlijke barbecue op het programma.

Consumpties.

Tijdens uw verblijf mag u gratis gebruik maken van koffie en thee. U kunt ook bier, frisdrank en wijn bij ons kopen op rekening. Aan het einde van uw verblijf rekenen wij dit met u af.

 Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een plaatsje reserveren op de camping stuur dan een mailtje naar:
info@all-incamping.nl

of bel naar de beheerder:
+31 6 41622267

Reserveer een plaats